About the Project

We’re delighted to unveil the results of our refurbishment of The Swan, Milton Keynes Village. The much loved village pub is also a destination dining venue for guests from much further afield.

 
The pub’s interior was a little tired and in need of a refreshed look. The front of house areas and toilets were completely redecorated to our design and furniture, light fittings and artwork were renewed. Feature fabrics include emerald green and tan leathers, rich velvets and ochre and grey floral patterns.

 
Externally a new fixed seat was added for additional flexibility and comfort for alfresco dining.

 
“Abi and her team at Jones AD completed some stunning refurbs on a number of other Charles Wells sites, so they were the natural choice for the refurbishment of The Swan.  We’re really thrilled with the results and it’s been a pleasure to work with them again. The new look is genuinely exciting and engaging, and we’re delighted to be launching on time, ready for what promises to be a great summer.”

 
Steve Wilkins
MD of Little Gems, Operating Partner for Apostrophe Pubs

More work